Winkelcentrum Amstelveen

Over dit project

360 Graden Videobooth

Stap in de magie van Moederdag met de 360 Videobooth van Mr. Balloon in het winkelcentrum van Amstelveen!

Winkelcentrum Amstelveen

Dit Moederdagseizoen brengen we een betoverende en onvergetelijke ervaring naar het hart van Amstelveen. Mr. Balloon is trots om de 360 Videobooth te presenteren, een spectaculaire manier om je moeder te eren en je waardering te tonen op een geheel nieuwe manier.

In onze videobooth stap je in een wereld van creativiteit en liefde. Hier kun je jezelf en je moeder vastleggen in een unieke 360-graden video. Omringd door betoverende decoraties en thema’s, kun je je verbeelding de vrije loop laten en een persoonlijke boodschap, een lied, of gewoon een hartverwarmende knuffel delen, allemaal terwijl je wordt vastgelegd in deze meeslepende ervaring.

Bedankt

Wij willen winkel centrum Amstelveen bedanken voor deze leuke samenwerking.

Informatie

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact