Bonhoeffer College – GALA

Over dit project

Wij zijn verheugd te delen dat we met trots enkele kerst pilaren inc. de lichtletters KERST hebben mogen creëren voor speciale gelegenheden. Als u ook wilt dat uw volgende kerstfeest straalt met onze unieke en feestelijke ballonnen bogen/pilaren/photobooth nodigen wij u uit om een offerte aan te vragen via onze speciale offertepagina.

Kerst ballonnen en photobooth

Wij zijn verheugd te delen dat wij met trots de kerstpilaren en onze photobooth mochten leveren tijdens het kerstgala van het Bonhoeffer College in Enschede.

Als ook u wilt schitteren met onze betoverende kerstpilaren en de interactieve plezier van onze photobooth op uw school- of gala-evenement, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Om een offerte aan te vragen, kunt u eenvoudig een e-mail sturen via onze speciale offertepagina op de website. Laat ons weten over uw specifieke wensen, het thema van uw evenement en eventuele bijzondere eisen. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en van uw school- of gala-evenement een feestelijke en gedenkwaardige gelegenheid te maken.

Bij Mr.Balloon geloven we in het toevoegen van een vleugje magie aan elke gelegenheid, en we kijken ernaar uit om ook uw evenement te verrijken. Neem gerust contact met ons op, en laten we samenwerken om van uw school- of gala-evenement een succes te maken!

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact