PHOTOBOOTH / 360 VIDEOBOOTH

Onbeperkt lachen? Huur dan onze photobooth!

Photobooth

Onze Photobooth service is beschikbaar voor allerlei soorten evenementen & feestjes! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag, gender reveal, bedrijfsfeest of evenementenbeurs. Onze Led tent is super modern om schitterende foto’s en om onvergetelijke momenten vast te leggen. Onze photobooth met led tent is zeer uniek in Nederland en trekt zeker weten de aandacht van al je gasten. Voor gelegenheden in een kleine ruimte, waar de led tent niet past, is het natuurlijk ook mogelijk om onze photobooth zonder led tent te huren. Voor meer informatie vraag een offerte aan.

360 Videobooth

Onze 360 Videobooth is een must have bij elk evenement. De 360 Videobooth biedt een gebruiksvriendelijke en hoge kwaliteit video’s aan die jouw feest of evenement tot een onvergetelijke ervaring maakt. Daarnaast is onze 360 Videobooth bijzonder geschikt voor het schieten van uw bedrijfs content / zakelijke producten.

Deze bedrijven gingen je voor

Mr. Balloon op Youtube

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact

Offerte of prijsindicatie ontvangen?

Wil je graag een prijsindicatie of offerte ontvangen? Ga dan naar het offerteformulier. Zo kunnen wij zo snel mogelijk jou helpen.

Ik wil meer weten over de photobooths!

Wil je een leuk idee/inspiratie bespreken? Of kun je je vraag niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons een mail! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en dus gelden Google’s Privacybeleid en Servicevoorwaarden