GENDER REVEAL

Ben je zwanger en wil je een gender reveal party organiseren? Maak jullie gender reveal compleet met onze gender reveal producten. Wij hebben verschillende producten op voorraad.

Wat is een Gender Reveal Party?

De Gender Reveal party wordt steeds populairder bij een zwangerschap. Het geslacht van je baby kan je doorgaans zien bij de 20-wekenecho. Kunnen jullie niet zo lang wachten wat het geslacht is van jullie baby? Dan kan je vanaf 16 weken een pretecho met geslachtsbepaling doen. Zo’n belangrijk moment is natuurlijk reden voor een feestje. Bij een Gender Reveal party maken jullie samen met al je familie en vrienden het geslacht van jullie baby bekend.

Gender Reveal opties

Wij hebben leuke en originele opties voor jullie gender reveal party. Met deze producten kunnen jullie het geslacht van je kindje ontdekken.

Maak gebruik van onze confetti / poeder shooter met lanceerknop! Tel samen met je fanilie en vrienden af, druk op de rode lanceerknop en laat je verrassen door de kracht waarmee de roze of blauwe confetti/poeder de lucht in wordt geschoten. Het kanon bereikt hoogtes van zo’n 5-7 meter, en de rechthoekige confetti zorgt voor een schitterend effect op zowel foto’s als filmpjes op onze socials.

Klik op het onderstaande knop om een aanvraag te doen en te controleren of het product beschikbaar is op de datum van jullie Gender Reveal.

Mr. Balloon Partners

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact

Offerte of prijsindicatie ontvangen?

Wil je graag een prijsindicatie of offerte ontvangen? Ga dan naar het offerteformulier. Zo kunnen wij zo snel mogelijk jou helpen.

Ik wil meer weten over de gender reveals!

Wil je een leuk idee/inspiratie bespreken? Of kun je je vraag niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons een mail! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en dus gelden Google’s Privacybeleid en Servicevoorwaarden