Duurzaamheid 🌱

Feestje bouwen?

Natuurlijk! Feesten met duurzame ballonnen van Mr.Balloon: Laten we samen de lucht schoon houden! 🎈

Waarom kiezen voor Mr.Balloon?

1

Na uw evenement halen we de ballonbogen op.

2

We verzamelen de ballonnen en sorteren ze.

3

Onze recycling partner verwerkt ze op een milieuvriendelijke manier.

De toekomst

Bij Mr.Balloon zit duurzaamheid in ons DNA 🎈. Wist je dat de ballonindustrie grote stappen maakt naar een milieubewuste toekomst?

Bij Mr. Balloon streven we ernaar om niet alleen magische momenten te creëren, maar ook de planeet te beschermen. Daarom gebruiken we uitsluitend ballonnen die gemaakt zijn van 100% natuurlijke latex, afkomstig van de rubberboom.

De rubberboom, Hevea brasiliensis genaamd, is de bron van onze latex. Het oogsten van latex is een duurzaam proces dat geen schade toebrengt aan de boom. Het is vergelijkbaar met het aftappen van ahornsiroop uit een esdoornboom. Deze methode zorgt ervoor dat de rubberbomen kunnen blijven groeien en latex kunnen produceren gedurende vele jaren.

Het gebruik van natuurlijke latex voor onze ballonnen helpt de vraag naar synthetische materialen te verminderen, wat gunstig is voor het milieu. Natuurlijke latex is biologisch afbreekbaar en breekt na gebruik snel af, waardoor het geen blijvende schade aan het milieu veroorzaakt.

**Kwaliteitsgarantie: ISO en TUV Certificering**

 

Deze bedrijven gingen je voor

Ik wil meer weten over de duurzaamheid!

Wil je een leuk idee/inspiratie bespreken? Of kun je je vraag niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons een mail! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en dus gelden Google’s Privacybeleid en Servicevoorwaarden

    Bij Mr. Balloon staan wij voor

    Snelle levering

    Simpel

    Compact