KERST FC Twente – 2023

Over dit project

Bedankt

We willen Fc Twente bedanken om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid tijdens de feestdagen.

Ballonnen


Welkom bij Mr.Balloon, waar wij trots delen dat we voor de tweede keer in onze carrière de eer hebben gehad om de kerstversiering te verzorgen voor FC Twente! Het is een ware eer om de feestelijke sfeer te mogen creëren bij de ingang van het stadion, waar fans en bezoekers worden verwelkomd met een adembenemend schouwspel.

Bij binnenkomst van het stadion transformeren onze creatieve kerstversieringen de omgeving in een betoverend tafereel. Denk aan kleurrijke ballonnenbogen, sfeervolle kerstpilaren en wellicht een feestelijke fotobooth die de bezoekers de kans biedt om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Wij zijn dankbaar voor de herhaalde samenwerking met FC Twente en kijken ernaar uit om opnieuw een feestelijke magie toe te voegen aan de kerstvieringen. Het is onze missie om elke gelegenheid te transformeren in een unieke en betoverende ervaring, en we zijn verheugd dat we dit opnieuw voor FC Twente mogen doen.

Bij Mr.Balloon staan we klaar om uw evenementen te verrijken met onze creatieve ballondecoraties en meer. Als u ook een magische touch aan uw volgende evenement wilt toevoegen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken en van uw gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact