FC TWENTE – TOS Gala

Over dit project

GALA

Fc Twente – TOS

Photo booth:

Wij hadden de eer om met onze fotobooth aanwezig te zijn op het gala van FC Twente, georganiseerd door de TOS Businessclub. De betoverende locatie voor dit grandioze evenement was ‘Het Wapen van Beckum’.

Het was een avond vol glamour en festiviteiten, waar wij mochten bijdragen aan het vastleggen van onvergetelijke momenten voor de gasten. Onze fotobooth, uitgerust met de nieuwste technologieƫn, bood een interactieve en plezierige ervaring voor alle aanwezigen.

Wij willen FC Twente en de TOS Businessclub hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Mr.Balloon en voor het toestaan van onze aanwezigheid op dit prestigieuze gala. Het was een voorrecht om deel uit te maken van zo’n prachtig evenement op een zo sfeervolle locatie.

Bij Mr.Balloon begrijpen we het belang van het vastleggen van speciale momenten, en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de feestvreugde van het FC Twente gala. Mogen de herinneringen aan deze avond net zo lang blijven stralen als onze ballonnen!

Als ook u een vleugje magie aan uw evenement wilt toevoegen met onze fotobooth, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om van uw volgende bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken.

Bedankt

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Thuisbezorgd.nl voor het vertrouwen in Mr.Balloon om de ballonnenmagie toe te voegen aan jullie onvergetelijke eindjaarsfeest en personeelsfeest. Het was een eer om een bijdrage te mogen leveren aan een evenement van zo’n dynamisch bedrijf.

Onze speciale dank gaat ook uit naar Evenementenlocatie Vliegveld Twente voor de naadloze samenwerking. Samen hebben we een perfecte synergie gecreƫerd om de locatie te transformeren in een betoverende omgeving, waar gasten werden omgeven door de magie van ballonnen en de unieke ervaring van onze 360 video booth.

Bij Mr.Balloon geloven we in de kracht van samenwerking en het creƫren van onvergetelijke momenten. Het was een genoegen om met jullie en Vliegveld Twente samen te werken en jullie visie tot leven te brengen. Bedankt voor de geweldige samenwerking en het delen van jullie creativiteit.

Wij kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om samen te werken en nog meer evenementen te verrijken met onze unieke en magische benadering van ballondecoratie en entertainment.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact