5e Nationale Ouderendag Almelo

Over dit project

Over dit project:


Bij Mr. Balloon zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de 5e Nationale Ouderendag in Almelo. Als onderdeel van dit prachtige evenement hebben we ballonnen geleverd om de tafels te versieren en een adembenemende ballonnenboog gecreëerd om de ouderen te verwelkomen.

De Nationale Ouderendag, georganiseerd door de Club van 41 in het Theaterhotel in Almelo, is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ruim 200 ouderen samenkomen om te genieten van een heerlijk paasontbijt en gezelligheid. Het doel van dit initiatief is om ouderen een speciale dag vol vreugde en samenzijn te bezorgen.

Naast het ontbijt konden de ouderen genieten van de muzikale klanken van het regionale duo Remix, wat de sfeer nog meer verhoogde. Bovendien werd er door de Club van 41 een genereuze cheque van € 11.500 overhandigd aan Thuisgenoten voor de aanschaf van een duofiets, waardoor nog meer ouderen kunnen genieten van mooie fietsuitstapjes.

Een speciaal hoogtepunt van de dag was de aanwezigheid van de zeer getalenteerde Ronnie Tober, die de ouderen verraste met zijn aanwezigheid en optreden.

Bij Mr. Balloon zijn we verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan deze bijzondere dag voor de ouderen van Almelo en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer mooie momenten te creëren voor de gemeenschap.

Infromatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact