TOPICUS BV – 25 jarige jubileum

Over dit project

25 jarige jubileum Topicus

Het was een ongelooflijke eer voor ons bij Mr. Balloon om deel uit te maken van het 25 jarige jubileum van Topicus BV in Deventer.

Ballonnen:

Welkom bij Mr.Balloon, waar wij het jaar mochten afsluiten met een buitengewone opdracht voor Topicus BV in de prachtige Lebuinuskerk in Deventer. Het was een dag vol festiviteiten waarbij we met trots onze creativiteit mochten inzetten. In samenwerking met Westerhuis Verhuur en Jong Events hebben we een adembenemende sfeer gecreƫerd.

Voor deze bijzondere gelegenheid leverden wij maar liefst 6 grote XL organische ballonnenbogen, 12 organische ballonnenpilaren langs de bar en buffet tafels, een sfeervolle backdrop voor de photobooth, en uiteraard mochten de heliumballonnen niet ontbreken. Deze uitdagende opdracht zorgde voor een super drukke, maar buitengewoon speciale dag voor het Mr.Balloon-team, vlak voor de kerst.

Onze dank gaat uit naar Westerhuis Verhuur en Jong Events voor het toevertrouwen van deze fantastische opdracht. Het was een voorrecht om samen te werken aan een onvergetelijke eindjaarsafsluiting voor Topicus BV in zo’n historische en indrukwekkende locatie.

Bij Mr.Balloon streven we ernaar om elke gelegenheid te transformeren in een feestelijke ervaring, en we kijken ernaar uit om ook uw volgende evenement te verrijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact