Heracles – Kidsclub

Over dit project

Het was met veel enthousiasme en trots dat Mr. Balloon de ballonnenbogen enphotobooth mocht leveren voor het kerstfeest van Hera Kids club. Dit was een evenement van grote betekenis voor de kinderen, en we waren vereerd om deel uit te maken van deze speciale gelegenheid.

Ballonnen en Photo booth

Wij zijn verheugd te delen dat wij de ballonnen mochten leveren en onze geliefde fotobooth mochten presenteren op het feest van Heracles – Kidsclub in Almelo.

Op deze bijzondere dag werden de kinderen verwelkomd met een kleurrijke en feestelijke sfeer, dankzij onze vrolijke ballonnen. De hoogtepunten van het evenement waren ongetwijfeld de speciale fotosessies met de voetballers van Heracles. Onze fotobooth ving niet alleen de glimlachen van de kinderen, maar ook de kostbare momenten van interactie met hun voetbalhelden.

Wij willen Heracles – Kidsclub hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Mr.Balloon en voor de mogelijkheid om een vleugje magie toe te voegen aan dit fantastische feest. Het was een eer om deel uit te maken van zo’n speciaal evenement, waar plezier en enthousiasme centraal stonden.

Bij Mr.Balloon begrijpen we het belang van het creƫren van onvergetelijke herinneringen, en we kijken ernaar uit om ook uw volgende evenement extra bijzonder te maken. Of u nu op zoek bent naar feestelijke ballonnen of een interactieve fotobooth, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met u een feestelijke en memorabele ervaring te creĆ«ren!’

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact