Over dit project

Bedrijfsfeest VDL ETG Almelo

Het was een ongelooflijke eer voor ons bij Mr. Balloon om deel uit te maken van het zomerfestival van VDL ETG in Almelo door onze prachtige ballonnen te leveren.

Ballonnen:

Bij VDL ETG draait alles om innovatie en precisie, en we waren verheugd om onze bijdrage te leveren aan een evenement dat deze waarden omarmt. Onze kleurrijke en feestelijke ballonnen voegden een vleugje magie toe aan het festival, waardoor een feestelijke sfeer ontstond waar iedereen van kon genieten.

Het zomerfestival was een geweldige gelegenheid voor medewerkers, families en vrienden om samen te komen, te ontspannen en te vieren. En wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de positieve en feestelijke sfeer van het evenement.

Bij Mr. Balloon streven we er altijd naar om speciale momenten en gelegenheden nog specialer te maken met onze prachtige ballonnen. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van het zomerfestival van VDL ETG in Almelo en hopen in de toekomst nog veel meer feestelijke evenementen te mogen ondersteunen.

Bedankt

Bedankt aan VDL ETG voor de geweldige samenwerking en de kans om onze passie voor feestelijke ballonnen te delen. We kijken ernaar uit om nog veel meer kleurrijke en opwindende evenementen te creëren en te ondersteunen!

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact