Over dit project

Bedrijfsfeest Just Eat Take Away

Het was een ongelooflijke eer voor ons bij Mr. Balloon om deel uit te maken van het kerstfeest van Thuisbezorgd.nl in Enschede door onze prachtige ballonnen en 360 videobooth te leveren.

Ballonnen:

Welkom bij Mr.Balloon, dé specialist in het creëren van onvergetelijke evenementen met een magische touch! Onlangs hadden wij de eer om de ballondecoratie te verzorgen voor het spraakmakende eindjaarsfeest en personeelsfeest van Thuisbezorgd.nl.

Bij binnenkomst werd het feestelijke gevoel direct ingezet met twee schitterende organische ballonnenslingers die de entree op spectaculaire wijze versierden. Deze kunstzinnige creaties, gevuld met ballonnen in verschillende vormen en groottes, zorgden voor een feestelijke en uitnodigende sfeer.

Binnen in de hal zweefden onze prachtige helium ballonnen met LED-verlichting, waardoor de ruimte werd getransformeerd tot een betoverende omgeving. De zachte gloed van de LED-verlichting gaf een extra dimensie aan het feest, waardoor elke hoek van de ruimte sprankelde en bijdroeg aan de feestvreugde.

En natuurlijk mocht onze 360 video booth niet ontbreken op dit grandioze feest. Onze booth, uitgerust met de nieuwste technologieën, bood een unieke en interactieve ervaring voor alle aanwezigen. Gasten konden zich laten vereeuwigen in 360 graden, wat zorgde voor hilarische en memorabele momenten die nog lang na het feest werden gekoesterd.

Bij Mr.Balloon begrijpen we dat elk evenement uniek is en streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen. Met onze creatieve ballondecoraties en innovatieve entertainmentopties tillen we elk feest naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, of ander speciaal evenement, wij zorgen voor een betoverende en feestelijke ervaring die bijblijft.

Bedankt

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Thuisbezorgd.nl voor het vertrouwen in Mr.Balloon om de ballonnenmagie toe te voegen aan jullie onvergetelijke eindjaarsfeest en personeelsfeest. Het was een eer om een bijdrage te mogen leveren aan een evenement van zo’n dynamisch bedrijf.

Onze speciale dank gaat ook uit naar Evenementenlocatie Vliegveld Twente voor de naadloze samenwerking. Samen hebben we een perfecte synergie gecreëerd om de locatie te transformeren in een betoverende omgeving, waar gasten werden omgeven door de magie van ballonnen en de unieke ervaring van onze 360 video booth.

Bij Mr.Balloon geloven we in de kracht van samenwerking en het creëren van onvergetelijke momenten. Het was een genoegen om met jullie en Vliegveld Twente samen te werken en jullie visie tot leven te brengen. Bedankt voor de geweldige samenwerking en het delen van jullie creativiteit.

Wij kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om samen te werken en nog meer evenementen te verrijken met onze unieke en magische benadering van ballondecoratie en entertainment.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact