Over dit project

Bedrijfsfeest Myles.nl

Het was een ongelooflijke eer voor ons bij Mr. Balloon om deel uit te maken van het kerstfeest van Myles in Enschede door onze prachtige ballonnen en 360 videobooth te leveren.

Ballonnen:

Onlangs hadden wij de eer om de ballonnen te leveren voor het onvergetelijke eindjaarsfeest en personeelsfeest van Myles.nl.

Onze creatieve touch werd ingezet met zorgvuldig geselecteerde ballondecoraties die de festiviteiten verrijkten. Van kleurrijke ballonnenbogen tot elegant zwevende heliumballonnen, wij zorgden voor een feestelijke ambiance die de viering naar een hoger niveau tilde.

Daarnaast maakte onze 360 video booth deel uit van de festiviteiten. Met de nieuwste technologieën creëerden we een unieke en interactieve ervaring voor alle aanwezigen. Gasten konden zich laten vereeuwigen in 360 graden, waardoor er kostbare herinneringen werden vastgelegd die nog lang na het feest werden gekoesterd.

Bij Mr.Balloon begrijpen we dat elk evenement uniek is, en we streven ernaar om verwachtingen te overtreffen met onze creatieve ballondecoraties en innovatieve entertainmentopties. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, of ander speciaal evenement, wij staan klaar om een vleugje magie toe te voegen aan elke viering.

Dank aan Myles.nl voor het vertrouwen in ons om bij te dragen aan jullie bijzondere feest. Wij kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om samen nog meer magische momenten te creëren.

Bedankt

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan myles.nl voor het vertrouwen in Mr.Balloon om de ballonnen magie toe te voegen aan jullie onvergetelijke eindjaarsfeest en personeelsfeest. Het was een eer om een bijdrage te mogen leveren aan een evenement van zo’n dynamisch bedrijf.

Onze speciale dank gaat ook uit naar Evenementenlocatie Vliegveld Twente voor de naadloze samenwerking. Samen hebben we een perfecte synergie gecreëerd om de locatie te transformeren in een betoverende omgeving, waar gasten werden omgeven door de magie van ballonnen en de unieke ervaring van onze 360 video booth.

Bij Mr.Balloon geloven we in de kracht van samenwerking en het creëren van onvergetelijke momenten. Het was een genoegen om met jullie en Vliegveld Twente samen te werken en jullie visie tot leven te brengen. Bedankt voor de geweldige samenwerking en het delen van jullie creativiteit.

Wij kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om samen te werken en nog meer evenementen te verrijken met onze unieke en magische benadering van ballondecoratie en entertainment.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact