Ballonnen Kerstbomen

Over dit project

Ballonnen kerstbomen voor bedrijven.

Het was een ongelooflijke eer voor ons bij Mr. Balloon om deel uit te maken van het kerstsfeer van verschillende bedrijven.

Ballonnen:

Welkom bij Mr.Balloon, waar creativiteit en feestelijke magie samenkomen! In december 2023 zijn we gestart met een speelse uitdaging: het creƫren van een prachtige ballonnenkerstboom. Wat begon als een grap, groeide al snel uit tot een ware hit, en we zijn verheugd te kunnen delen dat we voor verschillende bedrijven maar liefst 15 van deze unieke kerstbomen mochten maken.

Onze oprechte dank gaat uit naar de bedrijven die ons het vertrouwen schonken om hun feestelijke sfeer te verrijken met onze kwalitatieve en creatieve ballonnenkerstbomen. Het was een waar genoegen om deel uit te maken van jullie feestvreugde en om te zien hoe deze unieke kerstversieringen een glimlach op vele gezichten toverden.

Deze bijzondere kerstballonnenbomen behouden hun pracht gemiddeld drie weken, waardoor ze niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook daarna voor een feestelijke sfeer zorgen. Als u ook wilt genieten van deze unieke kerstbeleving voor uw volgende kerstfeest, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.

Voor een offerte op maat kunt u eenvoudig een e-mail sturen via onze speciale offertepagina op de website. Laat ons weten hoe wij uw volgende evenement kunnen verrijken met onze magische ballonnencreaties. We kijken ernaar uit om samen met u de perfecte kerstsfeer te creƫren!

Bedankt

Onze speciale dank gaat uit naar Steam Events, Het Noorderborch Basisschool, Westerhuis Verhuur, FC Twente en MTF Automobielen.

Steam Events, bedankt voor het toevertrouwen van jullie evenement aan onze creativiteit. Het Noorderborch Basisschool, we zijn vereerd dat we de feestvreugde mochten verhogen voor de leerlingen en het personeel. Westerhuis Verhuur, dank voor de samenwerking en de kans om jullie evenement extra speciaal te maken. FC Twente, het was een eer om een vleugje magie toe te voegen aan jullie feestelijke sfeer. MTF Automobielen, bedankt voor het vertrouwen in onze kwaliteit en creativiteit.

Deze ballonnenkerstbomen hebben niet alleen een feestelijke atmosfeer gecreƫerd, maar ook een blijvende indruk achtergelaten. Als u ook wilt schitteren met onze unieke ballonnencreaties tijdens uw volgende evenement, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Stuur eenvoudig een e-mail via onze offertepagina op de website, en laat ons samenwerken om van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact