Ballonnen Kerstpilaren

Over dit project

Kerst Ballon Pilaren voor bedrijven.

Het was een ongelooflijke eer voor ons bij Mr. Balloon om deel uit te maken van het kerstsfeer van verschillende bedrijven.

Ballonnen:

Welkom bij Mr.Balloon, waar creativiteit en feestelijke magie samenkomen! In december 2023 hebben wij met veel plezier een sprankelende revolutie in gang gezet door het creƫren van feestelijke kerstpilaren. Wat begon als een grappig idee, groeide uit tot een waar fenomeen, waarbij we met trots 35 van deze unieke kerstpilaren mochten vervaardigen voor diverse bedrijven.

Onze oprechte dank gaat uit naar VDL Almelo, Traffic Today, Decoratieploeg, PEACH Deventer, Jack’s Belegde Broodjes Almelo, Dilano Fashion Almelo, en Westerhuis Almelo. Wij waarderen het vertrouwen dat deze bedrijven in onze kwaliteit en creativiteit hebben gesteld, en het was een waar genoegen om bij te dragen aan de feestelijke sfeer van hun ruimtes.

Deze bijzondere kerstpilaren behouden hun pracht gemiddeld drie weken, waardoor ze niet alleen tijdens de kerstdagen, maar ook daarna voor een feestelijke sfeer zorgen. Als u ook wilt schitteren met onze unieke kerstpilaren tijdens uw volgende kerstfeest, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Voor een offerte op maat kunt u eenvoudig een e-mail sturen via onze speciale offertepagina op de website. Laat ons weten hoe wij uw volgende evenement kunnen verrijken met onze betoverende kerstpilaren. We kijken ernaar uit om samen met u de perfecte kerstsfeer te creƫren!

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact