Over dit project

Wij hebben onlangs een mooie opdracht mogen uitvoeren voor Klanderij Enschede in opdracht van Icing

Ballonnen

Mr. Balloon is verheugd om te kunnen delen dat we de ballonnen en achtergronden hebben mogen leveren voor het TT Assen thema-evenement in de Klanderij, Enschede, in samenwerking met Icing on the Cake. Dit was een opwindende samenwerking die heeft bijgedragen aan het creƫren van een onvergetelijke sfeer en het vieren van de legendarische TT Assen-races.

Bij Mr. Balloon begrijpen we dat de juiste decoraties een cruciale rol spelen bij het tot leven brengen van een thema-evenement. Voor het TT Assen-thema hebben we ons uiterste best gedaan om ballonnen en achtergronden te leveren die de racesfeer vastlegden en de bezoekers onderdompelden in de opwinding van de motorsport.

Achtergronden – Backdrop

De achtergronden die we hebben geleverd waren net zo belangrijk. Ze dienden als het perfecte decor voor foto’s en herinneringen die de gasten mee naar huis konden nemen. De achtergronden waren ontworpen om de sfeer van het TT Circuit Assen vast te leggen, met kenmerkende bochten, vlaggen en motorfietsen. Ze gaven de bezoekers de mogelijkheid om zichzelf te plaatsen in de wereld van de motorraces en te genieten van een unieke fotomoment.

Samenwerking

Het is met veel plezier dat Mr. Balloon ballonnen heeft mogen leveren voor Klanderij in Enschede, in opdracht van Icing. Deze samenwerking weerspiegelt de kracht van partnerschappen en het vermogen van ballonnen om een speciale sfeer te creƫren en boodschappen op een unieke manier over te brengen.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact