Over dit project

360 Graden Videobooth

Mr. Balloon had de eer om bij meerdere evenementen voor Kia Van Mossel de 360 videobooth te mogen leveren. Hoe gaaf is dat?

Evenementen

Bij Kia Van Mossel streven we er altijd naar om onze klanten en evenement bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. En wat is er nu cooler dan de bezoekers de kans te geven om deel te nemen aan een 360-graden videobooth ervaring?

Mr. Balloon heeft deze evenementen naar een hoger niveau getild met de 360 videobooth. Bedankt aan alle festivalgangers die deel hebben genomen en deze ervaring zo speciaal hebben gemaakt! Samen maken we herinneringen die blijven hangen.

Bedankt

Wij willen Kia Van Mossel bedanken voor deze leuke samenwerking.

Informatie

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact