Over dit project

Wij hebben onlangs een mooie opdracht mogen uitvoeren voor Hemink in opdracht van Lucky

Trots

Mr. Balloon is verheugd en trots om te hebben mogen bijdragen aan het indrukwekkende project van Urenco Nederland, waarbij bijna 7.500 zonnepanelen zijn geïnstalleerd . Deze zonne-energie-installatie is niet alleen een mijlpaal voor Urenco Nederland, maar ook een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid, hernieuwbare energie en het streven naar een netto nuluitstoot van broeikasgassen.

Ballonnen

Bij Mr. Balloon begrijpen we dat ballonnen meer zijn dan alleen decoraties. Ze kunnen een gevoel van feestvreugde, enthousiasme en samenhorigheid teweegbrengen. In het geval van Hemink, in opdracht van Lucky, hebben onze ballonnen bijgedragen aan het versterken van de betekenis en de impact van het evenement.

Onze ballonnen zijn er om emoties uit te drukken, een boodschap over te brengen en mensen te verbinden. Ze kunnen de aandacht trekken, een glimlach op de gezichten van gasten toveren en de algehele beleving van een evenement verbeteren.

Extra

Onze missie is om momenten extra speciaal te maken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Samenwerking

Het is met veel plezier dat Mr. Balloon ballonnen heeft mogen leveren voor Hemink, in opdracht van Lucky. Deze samenwerking weerspiegelt de kracht van partnerschappen en het vermogen van ballonnen om een speciale sfeer te creëren en boodschappen op een unieke manier over te brengen.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact