360 Videobooth Universiteit Twente

Over dit project

360 Graden Videobooth

Mr. Balloon had de eer om de 360-graden videobooth te leveren voor de open dag van de Universiteit Twente. Dit was echt te gek! De opendag was een fantastische gelegenheid om toekomstige studenten en bezoekers te laten kennismaken met de universiteit op een unieke en meeslepende manier.

Technologie

Mr. Balloon is trots om een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van deze open dag en om de Universiteit Twente te helpen bij het presenteren van hun innovatieve en boeiende leeromgeving. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer geweldige evenementen te ondersteunen en mensen te laten genieten van deze revolutionaire technologie. Samen maken we de toekomst van onderwijs en beleving mogelijk!

Bedankt

Wij willen Universiteit. Twente bedanken voor deze leuke samenwerking.

Informatie

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact