Project Gemeente Hengelo

Over dit project

Een Magische opening Marktplein Hengelo

Het hart van Hengelo heeft een nieuwe parel aan haar kroon toegevoegd – het sprankelende nieuwe Marktplein! Mr. Balloon had de eer om een bijdrage te leveren aan deze feestelijke gebeurtenis door betoverende ballonnen te leveren, in opdracht van Hengelo Promotie. Het was een dag van kleur, vreugde en viering die de heropleving van dit prachtige plein markeerde.

Hengelo Promotie heeft zich altijd ingezet voor de bloei van de stad en het creëren van levendige gemeenschapsruimtes. Het nieuwe Marktplein is een tastbaar bewijs van hun toewijding aan het versterken van het stadscentrum. Het plein biedt nu niet alleen ruimte voor markten en evenementen, maar ook voor ontmoetingen, kunst en cultuur.

Kleurrijk Marktplein Hengelo Gevierd met Betoverende Ballonnen

Onze getalenteerde ballonkunstenaars toverden de feestlocatie om in een levendig spektakel met ballonnen in alle vormen, maten en kleuren. Van elegante ballonbogen die de ingang sierden tot opvallende ballonpilaren die een feestelijk accent gaven aan de ruimte, de ballonnen van Mr. Balloon brachten een speelse en feestelijke sfeer naar het jubileumfeest.

360 videobooth

Naast de magie van ballonnen bracht onze 360-Video Booth een geheel nieuwe dimensie van plezier. Bezoekers konden zichzelf opnemen in 360-gradenvideo’s die hen een onvergetelijk aandenken gaven aan de dag. Het was een kans om in het middelpunt van de actie te staan en de opwinding van de opendag keer op keer te herbeleven.

Bedankt

We willen Gemeente Hengelo bedanken voor de kans om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid tijdens deze opening.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact