Opendag Heracles Almelo

Over dit project

Opedag bij Heracles Almelo – Een Onvergetelijke Ervaring voor Jong en Oud

Opendag 2023:

Bij Mr. Balloon zijn we trots op onze rol in het creëren van magische momenten, en dat deden we opnieuw tijdens de onvergetelijke Opendag van Heracles Almelo. Als leverancier van zowel kleurrijke ballonnen als een verbluffende 360-Video Booth, hebben we bijgedragen aan een dag vol plezier, opwinding en onvergetelijke herinneringen voor alle aanwezigen.

Het stadion van Heracles Almelo werd getransformeerd door onze getalenteerde ballonkunstenaars, die prachtige decoraties creëerden in de clubkleuren en met het clublogo. Het was een visuele viering van de passie voor de club en een bewijs dat ballonkunst voor alle leeftijden is.

Bij Mr. Balloon blijven we streven naar het brengen van vreugde, verwondering en magie in het leven van mensen, of het nu gaat om een sportevenement, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsevenement. We hopen dat deze Opedag bij Heracles Almelo een glimlach op uw gezicht heeft getoverd en u heeft geïnspireerd om meer te ontdekken over de fascinerende wereld van ballonkunst.

360 videobooth

Naast de magie van ballonnen bracht onze 360-Video Booth een geheel nieuwe dimensie van plezier. Bezoekers konden zichzelf opnemen in 360-gradenvideo’s die hen een onvergetelijk aandenken gaven aan de dag. Het was een kans om in het middelpunt van de actie te staan en de opwinding van de Opendag keer op keer te herbeleven. De bezoekers konden met de voetballers een 360video maken in het stadion.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact