Opendag Fc Twente Enschede

Over dit project

Opedag bij Fc twente – Een Onvergetelijke Ervaring voor Jong en Oud

Opendag 2023:

Bij Mr. Balloon zijn we trots op onze rol in het creëren van magische momenten, en dat deden we opnieuw tijdens de onvergetelijke Opendag van Fc Twente.

Het stadion van Fc Twente werd getransformeerd door onze getalenteerde ballonkunstenaars, die prachtige decoraties creëerden in de clubkleuren en met het clublogo. Het was een visuele viering van de passie voor de club en een bewijs dat ballonkunst voor alle leeftijden is.

Bij Mr. Balloon blijven we streven naar het brengen van vreugde, verwondering en magie in het leven van mensen, of het nu gaat om een sportevenement, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsevenement. We hopen dat deze Opedag bij Fc Twente Enschede een glimlach op uw gezicht heeft getoverd en u heeft geïnspireerd om meer te ontdekken over de fascinerende wereld van ballonkunst.

Inspiratie

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact