Oktoberfest @ FC Twente

Over dit project

Oktoberfest lichtletters inc. ballonnen

Bij Mr. Balloon zijn we verheugd om te kunnen delen dat we onlangs de gelegenheid hebben gehad om een vleugje magie toe te voegen aan een spannende wedstrijd van FC Twente. Als leverancier van zowel indrukwekkende lichtletters als kleurrijke ballonnen, hebben we bijgedragen aan een onvergetelijke en feestelijke sfeer voor de fans.

Lichtletters

Tijdens de wedstrijd plaatsten we onze opvallende lichtletters met de initialen “OKTOBERFEST” op strategische locaties in het stadion.(TOS) De letters schenen helder en trokken de aandacht van de gasten, en versterkten de trots en liefde voor hun club.

Bedankt

We willen FC Twente bedanken voor de kans om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid tijdens de wedstrijd. Het was een eer om bij te dragen aan de opwinding en vreugde van de fans, en we hopen dat onze lichtletters en ballonnen hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor iedereen..

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact