Over dit project

Organische ballonnenboog @ Masevon

Het was een dag om nooit te vergeten toen drie bedrijven met een passie voor plezier, evenementen en gastronomie samenkwamen om het 25-jarig jubileum van Masevon Technology te vieren. Mr. Balloon, in samenwerking met Steam Events en GoodFood Concepts, leverde een onvergetelijke ervaring die de mijlpaal van Masevon Technology op passende wijze markeerde.

Organische ballonnenboog

Onze getalenteerde ballonkunstenaars toverden de feestlocatie om in een levendig spektakel met ballonnen in alle vormen, maten en kleuren. Van elegante ballonbogen die de ingang sierden tot opvallende ballonpilaren die een feestelijk accent gaven aan de ruimte, de ballonnen van Mr. Balloon brachten een speelse en feestelijke sfeer naar het jubileumfeest.

Samenwerking

Steam Events, bekend om zijn creatieve evenementenconcepten, voegde een vleugje magie toe aan het jubileum door innovatieve entertainmentelementen te leveren. Het feest was doordrenkt met opwinding en verwondering terwijl gasten werden vermaakt en ge√Įnspireerd.

En wat is een feest zonder heerlijk eten? GoodFood Concepts stond garant voor culinaire verwennerij met een selectie van heerlijke gerechten en hapjes die de smaakpapillen van de gasten prikkelden.

Bedankt

We willen Masevon bedanken voor de kans om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid tijdens deze jubileum.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact