Flextival SummerVibes

Over dit project

Organische ballonnen

Onze getalenteerde ballonkunstenaars toverden de feestlocatie om in een levendig spektakel met ballonnen in alle vormen, maten en kleuren. Van elegante ballonbogen die de ingang sierden tot opvallende ballonpilaren die een feestelijk accent gaven aan de ruimte, de ballonnen van Mr. Balloon brachten een speelse en feestelijke sfeer naar het festival

Organische ballonnenboog

Een zomerfeest om nooit te vergeten! Mr. Balloon had de eer om de ballonnen te verzorgen voor het sensationele bedrijfsfeest van Flexitval – Summer Vibes. Het was een dag vol kleur, vreugde en festiviteiten waarbij onze ballonnen een onmisbare rol speelden.

Het Flexitval – Summer Vibes bedrijfsfeest was een viering van teamgeest, prestaties en het bereiken van nieuwe hoogten. Als leverancier van kleurrijke ballonnen waren we vastbesloten om de feestelijke sfeer te versterken en de deelnemers te betoveren.

Samenwerking

Steam Events, bekend om zijn creatieve evenementenconcepten, voegde een vleugje magie toe aan het jubileum door innovatieve entertainmentelementen te leveren. Het feest was doordrenkt met opwinding en verwondering terwijl gasten werden vermaakt en ge√Įnspireerd.

En wat is een feest zonder heerlijk eten? GoodFood Concepts stond garant voor culinaire verwennerij met een selectie van heerlijke gerechten en hapjes die de smaakpapillen van de gasten prikkelden.

Bedankt

We willen Flextival bedanken voor de kans om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid tijdens deze summer vibes.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact