Over dit project

Wij hebben onlangs een mooie opdracht mogen uitvoeren voor ETC Nederland!

Ballonnen

Mr. Balloon heeft met trots samengewerkt met ETC om een indrukwekkende bijdrage te leveren aan het opwindende nieuwe concept genaamd “One Future.” Deze samenwerking markeert een krachtige stap in de richting van een duurzamere en hoopvollere toekomst voor ons allemaal.

One Future

“One Future” is een baanbrekend initiatief dat de kracht van eenheid, innovatie en verantwoordelijkheid benadrukt. Het doel ervan is om een collectieve visie te creëren voor een betere toekomst, waarin onze planeet wordt beschermd, sociale gelijkheid wordt bevorderd en technologische vooruitgang wordt benut ten behoeve van iedereen.

De bijdrage van Mr. Balloon aan “One Future” was de levering van prachtige ballondecoraties die de kernwaarden van het initiatief weerspiegelen. De ballonnen werden met zorgvuldigheid geselecteerd en gearrangeerd om een visuele weergave te bieden van de idealen van duurzaamheid, diversiteit en vooruitgang.

Duurzaam

De duurzame ballonnen, gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, symboliseerden het engagement van “One Future” voor een groenere planeet. Ze werden gebruikt om de aandacht te vestigen op het belang van recycling, energiebesparing en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Deze ballonnen vertegenwoordigen de hoop dat we samen een gezondere aarde kunnen achterlaten voor toekomstige generaties

Samenwerking

We willen ETC bedanken voor de kans om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid.

Resultaat

Tijdens ons mailcontact kwam al snel de vraag of we een voorbeeld konden laten zien van hoe het eruit zou zien. Mijn antwoord was: ‘Absoluut, we gaan ermee aan de slag!’ Bekijk het uitgetekende voorbeeld op Canva en het uiteindelijke resultaat.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact