Ballonnen Valentijnsdag Ward

Over dit project

Romantische Betovering bij Restaurant Ward in Beckum op Valentijnsdag

Bij Mr. Balloon voelen we ons vereerd om betrokken te zijn geweest bij de viering van de liefde op Valentijnsdag, met een prachtige opdracht van Restaurant Ward in Beckum. Onze taak was om de perfecte sfeer te creëren met onze ballonnen, en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan een romantische en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Valentijnsdag 2023

Valentijnsdag is een gelegenheid die draait om het vieren van liefde en genegenheid, en wat is er nu romantischer dan een gezellig diner bij kaarslicht? Restaurant Ward begrijpt de kunst van het creëren van een romantische sfeer als geen ander, en dit jaar wilden ze nog een stapje verder gaan door de magie van ballonnen toe te voegen aan hun decor.

Sprookje

Voor de gasten van Restaurant Ward was het een aangename verrassing om de betoverende ballonnen te zien die de ruimte versierden. Het voegde een extra dimensie van romantiek toe aan hun Valentijnsdiner en creëerde een sfeer die hen deed voelen alsof ze in een sprookje waren beland.

Informatie

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact