Ballonnen diploma uitreiking ROC van Twente

Over dit project

Een Kleurrijke Toevoeging aan de Diploma-uitreiking van ROC van Twente

Ballonnen

Bij Mr. Balloon hebben we het voorrecht gehad om deel uit te maken van een buitengewoon moment in het leven van de afgestudeerden van het ROC van Twente: de diploma-uitreiking. Als leverancier van kleurrijke ballonnen hebben we bijgedragen aan een dag vol vreugde, prestatie en feestelijkheid van de afgestuurden.

Magie

De diploma-uitreiking is een van de belangrijkste momenten in het leven van studenten, een moment waarop hun harde werk, toewijding en doorzettingsvermogen worden bekroond. We voelden ons vereerd om deze dag te verrijken met onze ballonnen, die een vleugje magie en kleur toevoegden aan de viering.

Informatie

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s.

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact