Ballonnen en Lichtletters B&S

Over dit project

Bij Mr.Balloon voelen we ons vereerd dat we mochten bijdragen aan de viering van zo’n bijzondere mijlpaal: het 75-jarig jubileum van B&S. Deze gelegenheid markeert niet alleen de indrukwekkende geschiedenis en groei van het bedrijf, maar ook de voortdurende toewijding aan excellentie en succes. Onze ballonnen waren een symbolische toevoeging aan de festiviteiten en stonden voor kleur, vreugde en vooruitgang.

Het 75-jarig jubileum van B&S is een opmerkelijke prestatie die niet onopgemerkt mag blijven. Het vertegenwoordigt drie kwart eeuwen van hard werken, toewijding en innovatie. Het was onze eer om deze mijlpaal te markeren met onze kleurrijke en feestelijke ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook en Instagram pagina’s

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact