Ballonnen Boulevard Outdoor

Over dit project

Festival Boulevard Outdoor

Boulevard Outdoor is een festival dat bekendstaat om zijn bruisende sfeer, geweldige muziek en onvergetelijke momenten. Het is een viering van kunst, cultuur en de vreugde van samen zijn in de buitenlucht. Dit jaar wilden we een extra dosis kleur en plezier toevoegen aan dit buitengewone spektakel, en onze ballonnen waren de perfecte manier om dat te doen.

Photobooth

Voor de festivalgangers waren onze ballonnen niet alleen decoratief, maar ook een bron van vreugde en verwondering. Ze waren een uitnodiging om te genieten van de levendige sfeer en een herinnering aan de vreugdevolle momenten die ze op Boulevard Outdoor hadden beleefd. Hier stond ook een photobooth waar de festival gangers op de foto konden met onze ballonnen op de achtergrond.

Bedankt

We willen de organisatoren van Boulevard Outdoor bedanken voor het vertrouwen in ons om een bijdrage te leveren aan dit spectaculaire festival. Het was een eer om deel uit te maken van een evenement dat zoveel mensen samenbracht in een viering van muziek, cultuur en vreugde.

Informatie:

Bij Mr.Balloon zijn we er klaar voor om jouw volgende evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze op maat gemaakte ballondecoraties. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal moment, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen schitteren met ballonnen.

Voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op onze Facebook¬†en¬†Instagram pagina’s

Deze bedrijven gingen je voor

Bij Mr. Balloon staan wij voor

Snelle levering

Simpel

Compact